Тристаен апартамент в новострояща се жилищна сграда на ул. Днепър 69, ж.к. "Надежда 4"

Представяме на вашето внимание тристаен апартамент в новострояща се жилищна сграда на ул. Днепър 69, ж.к. "Надежда 4".

Ситуиран на първи надпартерен етаж /втори жилищен/ с ЧЖП 102,14 кв.м. 

Изложение юг. Състои се от: всекидневна с трапезария и кухненски бокс, две самостоятелни спални, баня с тоалетна, мокро помещение, коридор, тераса.

Квадратура -  135 кв.м.
Етаж - първи /втори жилищен/
Цена - 125 960 евро

СГРАДАТА Е НА ПЕТ НАДЗЕМНИ ЕТАЖА И РАЗПОЛАГА С ЕДИН ОФИС И 8 БР АПАРТАМЕНТИ: ДВУСТАЙНИ 5 бр И ТРИСТАЙНИ 3 бр, с възможност за избор на изложение и големина. 
В ПОДЗЕМНИЯТ ЕТАЖ са разположени паркинг за 10 бр автомобили, мазета, абонатна станция, велосипедни паркоместа 12бр-Клас 1.

Достъпът до сградата се осъществява чрез един вход от източната страна на сградата и вход към подземен паркинг от южната страна с топла връзка. Северна част на парцела е предвидена да бъде уютен озеленен двор.
Тухлен зид: 25cm; Топлоизолация: 10cm, Избрани са висококачествени материали, покриващи всички европейски изисквания за строителство. Ограждащите стени са изградени с тухли Винербергер Поротерм, най-добрите налични на пазара, осигуряващи максимални изолационни характеристики.
Вътрешните преградни стени са тухлен зид с дебелина 12,5cm. Петкамерен PVC профил с двоен стъклопакет за топло и звукоизолация. 

ЕТАП НА ЗАВЪРШЕНОСТ НА АПАРТАМЕНТИТЕ: гипсова шпакловка и замазка. Сградата ще бъде захранена с ТЕЦ. Алуминиеви радиатори във всички жилищни помещения и лира в санитарния възел. Блиндирани входни врати. Вътрешни врати: MDF. Луксозно изпълнени общи части и система за контролиран достъп. Всеки апартамент е окабелен за видео-домофонна уредба и оптичен кабел

Оградата е предвидена с височина 2,20m към съседните имоти. 
Предвиден е асансьор за 8 лица с врата с достъп за хора с увреждания. 

АКТ 16 - края на 2021.
Разсрочена схема на плащане! Тел.за връзка: 088 883 7572; 088 566 7599















Коментари

Популярни публикации