масивна къща за продажба в минерален курорт Момин проход с перфектна панорамна гледка към Рила планина

Представяме на вешето внимание масивна къща за продажба в минерален курорт Момин проход с перфектна панорамна гледка към Рила, Средна гора и котловината.


Продават се, както цялата сграда, така и отделни самостоятелни обекти - апартаменти.

Къщата е с обща площ от 384 кв.м. и е изградена на четири етажа с обособени самостоятелни обекти, като разпределението на всеки етаж е следното:
Първи етаж: три самостоятелни обекта апартаменти. Единият от тях гледа къв вътрешен двор, а останалите два, разполагат както със самостоятелен вход откъм улицата, така и с достъп от общото стълбище в жилищната сграда. Подходящи са за медицински кабинет, магазин, офис, заведение за хранене, детска занималня, др.
Втори етаж: Два самостоятелни апартамента.
Трети етаж: Два смастоятелни апартамента.
Четвърти етаж: Общо помещение със самостоятелни стаи и общ коридор.
Всички апартаменти, разпологат с големи южни тераси с гледка към планината.

В сградата има прокаран водопровод за достъп на минерална вода.
В част от самостоятелните обекти са извършени ремонти и подобрения.
Дворното място в което се намира сградата е с площ 1225 кв.м.

Имотът е подходящ както са живеене, и най-вече с инветиционна цел за хотел, санаториум, дом за възрастни хора, специализиран дом за лечение на различни заболявания.

За повече информация, свържете се с нас нас на тел 0888 837572; 088 566 7599 или ни пишете на e-mail: secretgardenrealestates@gmail.com

Квадратура: 684 кв.м.
Етажи: 4 
Дворно място: 1225 кв.м.
Строителство: Тухла

Офертната цена за цялата сграда с дворното място е 99400 евро. 
Подлежи на договаряне.

Момин проход е град в Западна България известен с деветте си минерални извора, с температура на водата 56 С. Водата облекчава и лекува заболявания на дихателната, сърдечно-съдовата, нервната и храносмилателната системи, както и проблеми на метаболизма на веществата и различни алергии.
От 1950 година Момин проход е обявен за балнеоложки курорт с национално значение. Градът е с добре изградена инфраструктура. Работят две учебни заведения и санаториум, магазини. Има удобни транспортни връзки с населените места в общината, а от там и с цялата страна. Намира се на железопътната линия и шосейна магистрала между София и Пловдив.
Намира се на 62 км от София, 93 км от Пловдив, 30 км от ски курорт Боровец , 7 км от автомагистрала Тракия, 6 км от голф комплекс Ибър Долна баня, 3 км от гр.Костенец.
В близост до планините Средна гора и Рила.





















Коментари

Популярни публикации